Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Tatrzański Dworek

Adres obiektu Miłośników Podhala 115, 34-425 Biały Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Anna
Dodano: 2012-08-13
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-17
 
 
 

Witam! Aktualnie przebywam wraz z rodziną w Dworku Tatrzański i mogę już dziś polecić to miejsce! Bardzo czystko,przytulnie i miła atmosfera.Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone.Jesteśmy bardzo zadowoleni :)i na pewno jeszcze niejednokrotnie skorzystamy z pobytu w tym ośrodku! Polecam w 100%!!!


 
Małgosia i Darek z dziećmi
Dodano: 2011-08-09
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-06
 

Witamy, chcemy bardzo gorąco polecić spędzenie wypoczynku letniego w Tatrzańskim Dworku. Jest to super miejsce, przytulne czyściutkie pokoje, bardzo dobre jedzenie, profesjonalna obsługa, szczególne ukłony w kierunku menegera pensjonatu, który służy dobrą radą i pomocą. Spędziliśmy rodzinnie cudowny tydzień w tym jakże przytulnym, wiejącym domową atmosferą pensjonacie. Na pewno tam powrócimy....już się nie możemy doczekać, szkoda tylko,że dopiero za rok - a może wcześniej. Pozdrawiamy.


 
nauczycielki SP w Legionowie
Dodano: 2010-06-27
 

Niedawno wróciłyśmy z wycieczki, gościłyśmy trzy dni w Tatrzańskim Dworku. Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu. Pokoje są bardzo przytulne, ładnie urządzone i czyste. Posiłki bardzo smaczne, duży wybór potraw na śniadanie ( szwedzki stół). Ogromną atrakcją było ognisko w szałasie połączone z dyskoteką. Nawet tak wymagający goście jak szkolna młodzież bawili się doskonale. Gospodarze są bardzo życzliwi i wyrozumiali. Możemy polecić to miejsce wszystkim wycieczkowiczom.


 
dfd
Dodano: 2010-04-14
 

ja tam jade na zielonom wiec to pewnie po cenie to niespecialnie nie wygloda zajże to powiem


 
Asia, Paweł i Borys (:
Dodano: 2010-02-21
 

Niedawno wróciłam z chłopakiem z pobytu w Tatrzańskim Dworku. Byliśmy oczarowani i zafascynowani (: Rewelacyjna atmosfera, świetne jedzenie i miła obsługa. Żadnych problemów ani z psami (sami wzięliśmy swojego), ani z dziećmi, które także przebywały w domu. Nie mieliśmy żadnego problemu z najedzeniem się do syta, zarówno podczas śniadania, jak i innych posiłków. Nie zauważyłam, żeby gdzieś było brudno. Fakt, w swoim pokoju trzeba samemu dbać o porządek, ale to chyba normalne, w końcu to nie hotel z 5 gwiazdkami(: Kosze na holu były regularnie opróżniane, świeże ręczniki i zapas papieru. Dużym plusem był długi czas wydawania obiadokolacji (od 16 do 19), więc można było dłużej pojeździć na stoku, który znajduje się nieopodal. Kawa, herbata i kakao były pod dostatkiem. Również bilard i ping-pong to duży plus, zwłaszcza jako rozrywka po kolacji. Odwołując się do p. Grzegorza: Wszystko właśnie zależy chyba od pory w jakiej Pan przyjechał. Nie zgadzam się z określenie, że posiłki były przyrządzane rano, nam zawsze smakowało i było świeże. Poza tym obsługa nie robi selekcji kto, skąd przyjeżdża, każdy zachowuje się na swoją odpowiedzialność. I jeszcze jedno: kto rano wstaje... My wstawaliśmy wcześnie, więc wcześnie jedliśmy śniadanie, czasami zdarzało się, że byliśmy jednymi z pierwszych, bo chcieliśmy jak najdłużej być na stoku i nie narzekaliśmy na pusty żołądek (: 13 - 17 lutego 2010.


 
Urszula i Grzegorz
Dodano: 2009-08-20
 

Pobyt w Tatrzańskim Dworku wspominam bardzo mile. Piękny widok za oknem,estetycznie urządzone pokoje, sympatyczna obsługa. Jedzenia było pod dostatkiem; obiad zawsze smaczny i świeżo przyrządzony przez kucharkę. Stołówka zawsze otwarta, można napić się herbaty, kawy, porozmawiać przy muzyce. Swoboda jaką mają goście tatrzańskiego dworku służy wyśmienitemu wypoczynkowi. Dziękuję Gospodarzowi domu i Pani Kucharce, a Państwu serdecznie polecam to urocze miejsce.


 
iza i krystian
Dodano: 2009-08-09
 

Wczoraj wróciliśmy z pobytu w "tatrzańskim dworku" i nie zgadzam się z opinią pana Grzegorza.Pokoje są bardzo ładne czyste( z balkonem) zawsze czyste ręczniki ,lodówka na holu;) bardzo smaczne jedzenie śniadania szwedzki stół duży wybór jedzenia -obiadokolacje codziennie inne menu + smaczny deser,kawa ,herbata do woli dużo atrakcji dla dzieci bezpłatny bilard.Naprawdę warto ,a dla osób bardzo, a bardzo wymagających możemy polecić zamek królewski najlepiej ******:).Nasz pobyt bardzo mile wspominamy i dziękujemy ...)


 
iza i krystian
Dodano: 2009-08-09
 

Wczoraj wróciliśmy z pobytu w "tatrzańskim dworku" i nie zgadzam się z opinią pana Grzegorza.Pokoje są bardzo ładne czyste( z balkonem) zawsze czyste ręczniki ,lodówka na holu;) bardzo smaczne jedzenie śniadania szwedzki stół duży wybór jedzenia -obiadokolacje codziennie inne menu + smaczny deser,kawa ,herbata do woli dużo atrakcji dla dzieci bezpłatny bilard.Naprawdę warto ,a dla osób bardzo, a bardzo wymagających możemy polecić zamek królewski najlepiej ******:).Nasz pobyt bardzo mile wspominamy i dziękujemy ...)


 
Małgorzata
Dodano: 2009-04-20
 

Większa część jest niestety prawdą


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie